Leer het bestuur beter kennen

giel_van_den_akker

Giel van den Akker

Voorzitter

Al velen jaren actief in Nuland. Omdat er een Nulands meisje in beeld kwam, is Giel vanuit Berlicum naar Nuland verhuisd en heeft zich in Nuland altijd heel prettig gevoeld. Toen de studie afgerond was kwam er tijd voor vrijwilligerswerk, wat toen nodig was. Nog steeds moet er veel op vrijwillige basis gedaan worden. Na klussen bij Stichting Jeugdbelangen, de Nulandse Tennisclub en ’t Heike is er nu tijd voor de Dorpsraad Nuland. De Dorpsraad Nuland omdat deze organisatie als brug tussen de bewoners en de gemeente een heleboel voor elkaar kan krijgen. En resultaten (zoals de afgelopen jaren al gerealiseerd) geven nieuwe energie om door te gaan.
adri_van_offenbeek

Adri van Offenbeek

Secretaris

Ik ben Adri van Offenbeek, sinds 1986 woonachtig in Nuland op IJzerkampen 19. Vader van 2 zonen, 1 dochter en 2 kleinkinderen. Sinds mijn vervroegde pensionering in 2013 ben ik bestuurslid van Dorpsraad Nuland. Mijn motivatie om dit te doen is om in de stad Den Bosch de belangen van Nuland te behartigen. Voor mijn pensionering heb ik niet de tijd gehad om actief in Nuland bezig te zijn en vond het nu tijd worden dit wel te gaan doen. Mijn interesses liggen bij: senioren, wijk management en wonen, werken en welzijn.
francien_van_empel

Francien van Empel

Bestuurslid

Mijn naam is Francien van Empel. Ik ben geboren en getogen in Udenhout. Ik woon alweer ruim 12 jaar in Nuland en sinds 2 jaar ben ik lid van de Dorpsraad Nuland. Daarvoor was ik lid van de Seniorenraad Maasdonk. Ik hoop ook in Nuland iets voor de bevolking te kunnen betekenen. Daarnaast ben ik ook lid van LTV Nuland en damesgymclub Nuland.
dylan_jagers

Dylan Jagers

Bestuurslid

Ik ben Dylan Jagers, 18 jaar en woon al sinds mijn geboorte in Nuland. Al sinds mijn 5e ben ik lid van RKVV Nulandia waar ik nog met erg veel plezier sport. Mijn studie bestuurskunde / overheidsmanagement heeft erg veel overeenkomsten met de bezigheden van de Dorpsraad Nuland. Het is erg interessant om te zien wat zo’n dorpsraad voor ons dorp kan betekenen. Voor mij is het belangrijk dat jongeren in Nuland gehoord kunnen worden en hun behoeftes en ideeën kwijt kunnen. Samen staan wij voor een leefbaarder Nuland!
epko_van_zoolingen

Epko van Zoolingen

Bestuurslid

Hoi, ik ben Epko van Zoolingen. Na het leren kennen van mijn vrouw kom ik vanaf 1993 in Nuland en sinds 1998 ben ik het steeds beter leren kennen en er ook komen wonen. Vele jaren ben ik al werkzaam bij de lokale overheid als coördinator Facilitair en gebouw beheerder. Ik ben goed op de hoogte hoe besluitvormingen tot stand komen en wat de verhoudingen zijn in het ambtelijk en politiek veld. Ik wil mij graag inzetten voor de Nulandse gemeenschap, ik ben onder andere nauw betrokken geweest om Nuland HartVeilig te maken en heb het beheer van de gemeenschappelijke AED’s op mij genomen. Namens alle Nulanders moeten we vooral onze signalen afgeven om de leefbaarheid,  kwaliteit en voorzieningen van wonen werken en ontspanning op niveau te houden.