Actief in Den Bosch van 0-100 jaar oud

Gepubliceerd door admin op

ACTIEFINDENBOSCH HEEFT KENNISMAKINGSAANBOD VOOR IEDEREEN VAN 0-100 JAAR!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dan ben je bij Actiefindenbosch aan het juiste adres! Niet alleen basisschoolleerlingen kunnen laagdrempelig kennismaken met cultuur en sport, er is nu aanbod voor iedereen van 0 – 100 jaar! Je kunt allerlei activiteiten uitproberen zonder meteen lid te worden van bijvoorbeeld een club of vereniging.

Actiefindenbosch is hét online platform waar aanbieders het hele jaar door hun kennismakingsaanbod plaatsen. Deelnemers schrijven zich hier (vaak gratis) online in en maken op een laagdrempelige manier kennis met cultuur en sport. Rekening houdend met de maatregelen hebben afgelopen half jaar meer dan 3500 kinderen on- en offline kennisgemaakt met een nieuwe creatieve- of sportactiviteit. Ondanks het Coronavirus is dit ontzettend veel!

Actiefindenbosch aanbod voor iedereen van 0 – 100 jaar!
Al heel wat jaren is Sjors Creatief en Sportief succesvol bij kinderen van 0-12 jaar. En nu hebben we aanbod verzameld voor iedereen van 0-100 jaar. Met meer dan 700 activiteiten van bijna 160 aanbieders is er keuze voor iedereen!

Wil je jouw aanbod ook op de website hebben? Ga naar www.actiefindenbosch.nl of neem contact op met Huis73 of ‘S-PORT.

Sjors voor Mini’s peuters 0-3 jaar
Sjors Sportief &Creatief kinderen van 4-12 jaar
Try-Out jongeren 13-20 jaar
Follow-Up volwassenen 21+ jaar
Sport Special 0-100 jaar met een beperking
Aanbod deze keer alleen online

Deze keer delen we geen Sjorsboekjes uit via de basisscholen in onze gemeente. Bekijk al het aanbod online op www.actiefindebosch.nl. Natuurlijk vinden al deze activiteiten alleen doorgang wanneer er voldaan wordt aan de door de overheid gestelde Corona richtlijnen.

Vanaf maandag 8 maart om 19.00 kan íedereen zich inschrijven op WWW.ACTIEFINDENBOSCH.NL

Categorieën: Nieuws