Duurzaam Weekend Den Bosch

Gepubliceerd door admin op

Bron: https://duurzameweek.nl/event/duurzaam-weekend-den-bosch/

Voor gemeente ‘s-Hertogenbosch is verduurzaming en vergroening van de stad erg belangrijk. Daarom organiseren we dit jaar het Duurzaam Weekend van 9 t/m 11 oktober in Den Bosch! Met dit festival bieden we een platform voor alle duurzame initiatieven in de stad. En laten we zien wat je vandaag zelf al kunt doen. Het festivalhart bevindt zich op de Tramkade.

Programma

Op de eerste dag, vrijdag 9 oktober, staan de professionals centraal. Er zijn onder andere kennis- en inspiratiesessies, de Bouwen & Infra-beurs en een co-creatie georganiseerd door ONE WORLD Citizens.

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober zijn er inspirerende activiteiten voor bewoners zoals een duurzame markt in de Kaaihal, een bedrijven, restaurant- en winkelroute, pubquiz, workshops, filmvertoning, een Green Art-route, en paneldiscussie Duurzame Mobiliteit.

Meedoen

Heb jij een idee voor een activiteit en wil je actief meedoen? Dat kan! Klim op deze zeepkist en meld je aan. Zowel zakelijke als particuliere ideeën zijn welkom. Vooral inspirerende en activerende ideeën maken een grote kans om deel te nemen in het programma. Aanmelden kan via de website.

Corona-proof

We houden uiteraard rekening met 1,5 meter afstand en de maatregelen die we nu, en in oktober, in acht moeten nemen. De bijeenkomsten zijn in kleine groepen, waar mogelijk in de open lucht en we bieden zoveel mogelijk de gelegenheid om de activiteiten óók online bij te wonen via een livestream.

Houd deze website in de gaten voor meer info over het Duurzaam Weekend programma!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *