Het Infopunt in Nuland

Gepubliceerd door admin op

Vanaf 2 september zijn wij weer elke donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 in de Meent in Nuland te bereiken. De deuren van het Infopunt staan dan open en de koffie staat klaar voor inwoners uit Nuland.

Waar mee kunnen we helpen

Bij het Infopunt werken vrijwilligers die helpen bij vragen op verschillende gebieden. Problemen of vragen met betrekking tot financiën, vrijwilligerswerk, veiligheid, belastingaangifte, digitale aanvragen bij de gemeente, wonen, mantelzorg, vervoer etc.?

Vrijwilligers helpen u graag bij de vragen die u heeft of de problemen waar u mee kampt, alles wordt vertrouwelijk besproken en is kosteloos.

Locaties en tijden

Denkt u dat het Infopunt u kan helpen bij een vraag of probleem? Dan bent u op donderdag van harte welkom in de Meent in Nuland van 10:00 tot 12:00 . Ook voor een kopje koffie of thee kunt u bij ons aanschuiven.

Opbouwwerk en Wijkagent

Er is van 11:00 – 12:00 in Nuland een opbouwwerker aanwezig en ook de wijkagent heeft elke donderdag spreekuur van 10:00  tot 11:00 in Nuland. Heeft u vragen voor een van hen? Kom dan vooral even langs!

Nog iets niet helemaal duidelijk? Dan kunt u voor meer informatie bellen met het volgende mobiele nummer: 06 – 46 75 28 54 of ons via de mail bereiken infopuntnulandvinkel@farent.nl

Infopunt Nuland & Vinkel

Categorieën: Nieuws