Waar vind je hulp in Nuland en Vinkel? Volgens de belastingdienst is het gemakkelijker dan je denkt, maar toch hebben veel mensen moeite met het invullen van hun belastingaangifte. Zowel de KBO’s als de vrijwilligers bij het Infopunt kunnen u helpen.

Informatiebijeenkomst
Woensdag 4 maart om 19.30 u in ’t Zijl in Vinkel. Ervaren vrijwillige belasting-invullers geven uitleg over het doen van aangifte. Met de nodige tips en aandacht voor de mogelijke aftrekposten. Daarnaast zal ook het recht op huur- en zorgtoeslag aan de orde komen. Tevens krijgt u informatie over het recht op kwijtscheldingen van de gemeentelijke belastingen. Iedereen uit Nuland en Vinkel is welkom.

Hulp bij het invullen van de aangifte
Wilt u zeker weten dat u geen geld misloopt, geen fouten maakt, maak dan gebruik van de hulp die de KBO of het Infopunt u kan bieden. Wij helpen u graag bij het invullen van uw aangifte. Hier zijn géén kosten aan verbonden.

U kunt contact opnemen door te bellen naar nummer 06-46752854 of mailen naar infopuntnulandvinkel@farent.nl

U kunt ook bij het Infopunt binnenlopen voor het maken van een afspraak. Nuland donderdag van 10.00 – 12.00 uur in de Meent of Vinkel donderdag van 13.00 – 15.00 uur in ’t Zijl

We maken nadat u contact heeft gezocht met u een afspraak voor het invullen van de aangifte en wat hiervoor nodig is. De afspraak kan bij u thuis of bij het Infopunt plaatsvinden.

Categorieën: Nieuws