Hunted komt naar Nuland

Gepubliceerd door admin op

De dorpsraad Nuland ( organisatie Dylan Jagers ) ondersteunt van harte onderstaande activiteit.

HUNTED KOMT NAAR NULAND! 🕵🏼‍♂️🕵🏼‍♂️

Op 22 december en 29 december is het zover. De gemeente ‘s-Hertogenbosch organiseert Hunted voor jongeren tussen van 12 t/m 17 jaar. 

Behoor jij tot deze groep? Meld je dan aan voor dit spannende en uitdagende spel!

Hunted werkt als volgt; We starten bij basisschool de Hoogakker. Dit begint om 19:30u en duurt tot 21:30u. Er is een Hunted app die door de jongeren gedownload moet worden zodat het spel gespeeld kan worden. 

Je hebt een groep van 4 personen. Je ziet op de app welke locaties je moet nalopen in Nuland om de opdrachten te voltooien. Let op dit kan je alleen doen als je een BOEF bent. Staat er op jouw scherm dat je een POLITIE bent dan ga je de boef proberen te vangen, dit zie je door dit op de GPS app te zien. 

BOEF:
Probeer de opdrachten te voltooien, dit zie je op de app voorbij komen welke locaties je langs moet gaan. Na 45minuten of 60 minuten(tijd weet ik niet exact) stopt jouw rol als BOEF. Hierna ben je POLITIE.

POLITIE:
De politie probeert de BOEF te ”vangen” je hebt hiervoor 45/60minuten de tijd voor. Pak je de boef, netjes gedaan! Pak je hem niet helaas maar probeer de volgende ronde wel uit de buurt te blijven van de politie!
De politie downloadt ook de app en ziet uiteraard waar de boeven zich bevinden.

Ben jij enthousiast geworden?? Meld je dan aan voor Hunted in Nuland via https://debosschewinter.nl/event/hunted-den-bosch-in-de-kerstvakantie/

Categorieën: Nieuws