Nico gestopt met besturen

Meer dan 10 jaar heeft Nico van Nuland hard gewerkt aan de leefbaarheid in Nuland. Al vanaf het begin van de dorpsraad doet hij mee als vice voorzitter van het bestuur van Dorpsraad Nuland. Karakteristiek voor zijn manier van werken:  alles ophalen, kritische benadering, altijd aanwezig en een onuitputtelijke energie.

nico_van_nuland

Om alles wat er gepasseerd is hier te noemen is veel te veel, daarom zijn belangrijkste successen. Het idop met 6 projecten waaronder de nieuwe Hazenkamp en fietscrossbaan. Platform 13/14 als belangenbehartiger voor zorg en ouderen.  Nuland Hartveilig met 17 AED’s en voor Nuland een nieuw kunstwerk en kunstroute. 

Gestopt met besturen betekent niet gestopt met werken, hij gaat vol overgave door met een aantal activiteiten als ontsluiting Heesch West, werkgroep A59, tasjesactie en “op halen”. Het bestuur en de Nulandse gemeenschap zijn hem veel dank verschuldigd.

Als blijk van waardering heeft het bestuur na afloop van de onthulling van het kunstwerk aan Nico het ankertje van verdienste uitgereikt. 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *