Nieuwjaarsbijeenkomst

Gepubliceerd door admin op

Eindelijk konden we weer een Nieuwjaarsbijeenkomst organiseren, niet alleen om te klinken op het nieuwe jaar, maar ook om terug te kijken naar het afgelopen jaar en mensen in het zonnetje te zetten.

Burgemeester Mikkers stipte allerlei onderwerpen aan, zoals de opvang van asielzoekers en Oekraïners, de F59, Samen Gezond.

Wil Jansen nam het publiek op een luchtige manier mee langs de gebeurtenissen van het afgelopen jaar in Nuland.

En toen werd de Nulander van het Jaar bekend gemaakt. In de warmte van Oude Nulanders van het Jaar om hem heen en zijn gezin mocht Harrie van Loon dit jaar deze welverdiende oorkonde in ontvangst nemen. Zijn inzet bij Rondje Nuland, Kerstmarkt, CO, wandelvereniging en het plaatsen van de evenementenborden, maakt dat hij de titel dik heeft verdiend.

Just Between zorgde voor een muzikaal intermezzo en ze gaven een klein voorproefje van het aanstaande jubileum concert in maart.

En dan gingen de Promotieprijzen naar de Nulanders die met hun optredens en kampioenschappen ook Nuland op de kaart zetten in binnen en buitenland: Dirk Kouwenberg, Brabants Kampioen tonpraten 2020, Jeff van Venrooij, NK luchtbuksschieten, Renske van Santvoort EK BMX en tot slot Floor Vink en Femke Bijveld NK rolstoeldansen. Prachtige prestaties, waarvoor ze terecht in het zonnetje werden gezet.

Het bleef daarna nog lang gezellig in De Meent.

Categorieën: Nieuws