Werkgroep Duurzaam Nuland 3.0

Gepubliceerd door admin op

Werkgroep Duurzaam Nuland 3.0 actief met Nulandse bewoners aan de slag.

De werkgroep Duurzaam Nuland 3.0 heeft als doel om het bewustzijn over energiegebruik te vergroten en te ondersteunen bij het verminderen van kosten en het verhogen van het comfort. Als je dit interesseert, lees dan verder.

We zijn gestart met een aanpak op straatniveau in de Raadhuisstraat. Daar zijn twee gratis scans uitgevoerd om bewoners inzicht te geven in mogelijkheden voor verduurzaming.

Het tweede gebied waar we actief zijn, omvat de Boekweitstraat en Korenbloemstraat. Ook daar kunnen een aantal bewoners in aanmerking komen voor een gratis scan.

De aandachtsgebieden van de werkgroep zijn isolatie,  ventilatie en installaties. Binnen de werkgroep wordt kennis opgebouwd om in de rol van energiecoach het gesprek aan te gaan met bewoners.

Als je geïnteresseerd bent in een informatief gesprek, neem dan contact op met gielvandenakker@outlook.com  0625260505. 

Saskia, Hans, Dirk en Giel.

P.s.

Als je niet alleen geïnteresseerd bent in een informatief gesprek, maar ook actief wilt bijdragen aan dit duurzame initiatief, dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de werkgroep. Jouw betrokkenheid en hulp zijn waardevol voor het succes van dit project.

Dus, of je nu specifieke vaardigheden hebt of gewoon wilt helpen waar je kunt, je bent van harte welkom! Neem contact op met bovengenoemde voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze leefomgeving!

Categorieën: Nieuws