Leer het bestuur beter kennen

giel_van_den_akker

Giel van den Akker

Voorzitter

Al velen jaren actief in Nuland. Omdat er een Nulands meisje in beeld kwam, is Giel vanuit Berlicum naar Nuland verhuisd en heeft zich in Nuland altijd heel prettig gevoeld. Toen de studie afgerond was kwam er tijd voor vrijwilligerswerk, wat toen nodig was. Nog steeds moet er veel op vrijwillige basis gedaan worden. Na klussen bij Stichting Jeugdbelangen, de Nulandse Tennisclub en ’t Heike is er nu tijd voor de Dorpsraad Nuland. De Dorpsraad Nuland omdat deze organisatie als brug tussen de bewoners en de gemeente een heleboel voor elkaar kan krijgen. En resultaten (zoals de afgelopen jaren al gerealiseerd) geven nieuwe energie om door te gaan.

francien_van_empel

Francien van Empel

Secretaris

Ik ben Francien van Empel, geboren en getogen in Udenhout. De liefde heeft mij een aantal jaren geleden naar Nuland gebracht, waar ik nu al aardig gewend ben.

Ik vind het belangrijk mij in te zetten voor de gemeenschap, heb dat in Udenhout ook gedaan. In Maasdonk bij de Seniorenraad, afd. Zorg en Welzijn, organisatie van de Dag voor de Ouderen op Jozefoord, de eerste keer vanuit de seniorenraad samen met Jozefoord, daarna ook met de KBO’s. Toen Nuland bij Den Bosch kwam stopte de Seniorenraad. Ik ben nu al een aantal jaren lid van de Dorpsraad. Ik ben ook lid van de damesgymclub Nuland en LTV Nuland, heb daar een aantal jaren de ledenadministratie verzorgd. In mijn arbeidzame leven ben ik secretaresse geweest.

adri_van_offenbeek

Adri van Offenbeek

Bestuurslid

Ik ben Adri van Offenbeek, sinds 1986 woonachtig in Nuland op IJzerkampen 19. Vader van 2 zonen, 1 dochter en 2 kleinkinderen. Sinds mijn vervroegde pensionering in 2013 ben ik bestuurslid van Dorpsraad Nuland. Mijn motivatie om dit te doen is om in de stad Den Bosch de belangen van Nuland te behartigen. Voor mijn pensionering heb ik niet de tijd gehad om actief in Nuland bezig te zijn en vond het nu tijd worden dit wel te gaan doen. Mijn interesses liggen bij: senioren, wijk management en wonen, werken en welzijn.

dylan_jagers

Dylan Jagers

Bestuurslid

Geboren en getogen Nulander. Sinds 2017 bij Dorpsraad Nuland. Al sinds mijn 5e levensjaar ben ik lid van RKVV Nulandia waar ik nog steeds met veel plezier sport en ook trainer ben. Ik ben sinds 2021 afgestudeerd Bestuurskundige en kan mijn kennis toepassen bij mijn werkzaamheden in de Dorpsraad. Voor mij is het belangrijkste onderwerp bij de Dorpsraad: Jongeren in Nuland. Het is belangrijk om leuke activiteiten te organiseren voor jongeren en er voor te zorgen dat zij gehoord worden. Dit zal de leefbaarheid ook voor hen in ons mooie dorp vergroten!

epko_van_zoolingen

Epko van Zoolingen

Bestuurslid

Hoi, ik ben Epko van Zoolingen. Na het leren kennen van mijn vrouw kom ik vanaf 1993 in Nuland en sinds 1998 ben ik het steeds beter leren kennen en er ook komen wonen. Vele jaren ben ik al werkzaam bij de lokale overheid als coördinator Facilitair en gebouw beheerder. Ik ben goed op de hoogte hoe besluitvormingen tot stand komen en wat de verhoudingen zijn in het ambtelijk en politiek veld. Ik wil mij graag inzetten voor de Nulandse gemeenschap, ik ben onder andere nauw betrokken geweest om Nuland HartVeilig te maken en heb het beheer van de gemeenschappelijke AED’s op mij genomen. Namens alle Nulanders moeten we vooral onze signalen afgeven om de leefbaarheid,  kwaliteit en voorzieningen van wonen werken en ontspanning op niveau te houden.

Annie Quinten

Bestuurslid

Mijn naam is Annie Quinten, 44 jaar geleden kozen mijn man Laurens en ik voor het wonen in Nuland, omdat we graag dicht bij onze werkgever Stichting de Binckhorst wilden wonen. Wij hebben het al die jaren reuze naar onze zin in het gemoedelijk, gezellige dorp, aardige mensen, met een rijk verenigingsleven en mooie omgeving. Onze vier kinderen werden hier geboren en groeiden hier op. Sinds 44 jaar sport ik bij de Damesgymclub, graag zing ik een partijtje mee bij Just Between en we zijn ook lid van de Wandelvereniging Nuland. Je kan ons bijna dagelijks zien lopen door Nuland en omstreken. 

Afgelopen jaar ben ik gestopt met mijn baan als verpleegkundige bij Cello en heb nu alle tijd voor iets nieuws. Nu mag ik aan de slag als lid van de Dorpsraad en zo hoop ik, samen met de Dorpsraadsleden, een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid van Nuland.

Ella van Schijndel

Bestuurslid

Mijn naam is Ella van Schijndel van Niftrik, geboren en getogen in Nuland. Samen met mijn man wonen wij hier met veel plezier. In dit mooie dorp hebben wij onze drie zonen groot gebracht en genieten wij van onze kleinkinderen. Naast gezin, Fotoclub Nuland en zingen in een koor is er nu ook ruimte voor de Dorpsraad Nuland.

Belangrijke speerpunten zijn voor mij; milieu en natuur. En ook veiligheid staat bij mij voorop. Zorgelijk vind ik het, hoe wij met onze leefomgeving omgaan. Graag draag ik mijn steentje bij, om Nuland veilig en groen te houden. En dat ga ik proberen samen met de mensen van de Dorpsraad Nuland.