Knooppunttaxi reserveren

Gepubliceerd door admin op

Doordat lijn 90 in het weekend en ’s avonds niet meer rijdt zijn de reizigers in Nuland deze reismogelijkheid begin dit jaar kwijtgeraakt. Sindsdien is het mogelijk op die momenten een rit met de knooppunttaxi te reserveren tegen een lager tarief (€ 1,70 per zone).

Een knooppunttaxirit gaat van een adres (bijvoorbeeld uw huisadres) naar station Oss centraal of station ‘s-Hertogenbosch centraal. Vanaf dat station moet u dan zelf zorgen voor het vervolg van uw reis. Uw terugreis van die stations naar huis kunt u ook met de knooppunttaxi maken.

Om in aanmerking te komen voor dat lage tarief gelden twee voorwaarden:

1. de rit moet gemaakt worden tussen Nuland (inclusief Dierenbos en Autotron) en station Oss centraal of station ‘s-Hertogenbosch centraal;

2. de rit moet gemaakt worden op werkdagen na 19.00 uur en op de weekenddagen vanaf 09.00 uur.

Deze en meer informatie vindt op  Knooppunttaxi Nuland | Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch (regiotaxi-shertogenbosch.nl) . Via die link komt u uit op de website van de Regiotaxi. De ritten met de knooppunttaxi worden namelijk uitgevoerd door de Regiotaxi.

U kunt uw rit via die website of per telefoon (0900-5495490) reserveren. Als u een rit reserveert die aan de voorwaarden voldoet dan wordt automatisch het gereduceerd tarief toegepast.

Categorieën: Nieuws